15 april = Secretaressedag, wie verras jij?

30 maart 2021

Donderdag 15 april is het Secretaressedag! Een mooi moment om onze secretaresses, maar natuurlijk ook secretarieel medewerkers, management assistenten of andere onmisbare helden van kantoor eens goed in het zonnetje te zetten! Ben je voor deze officiële feestdag op zoek naar een cadeau voor de 'spinnen in het web' binnen het bedrijf? Giftcards.nl heeft de leukste cadeaus voor je op een rij gezet...

Nationale Keuze Cadeaukaart

Met de veelzijdige Nationale Keuze Cadeaukaart geef je meer dan 200 cadeaukaarten in één! De ontvanger kiest zelf uit ons ruime assortiment cadeaukaarten. O.a. Rituals, My Jewellery, ICI Paris XL, Wehkamp, Nike, HEMA en Zalando.

Douglas Cadeaubon

Voor de heerlijkste geuren en mooiste cosmetica ben je bij Douglas aan het juiste adres. Met de Douglas Cadeaubon geef je een cadeau waar iedereen blij van wordt!

My Jewellery Cadeaubon

Met de My Jewellery Cadeaubon kan de ontvanger naar hartenlust shoppen in alle filialen én in de webshop van het meest bekende sieradenmerk van Nederland. Je vindt hoe dan ook het ideale cadeau in hun ruime aanbod van sieraden.

Rituals Cadeaubon

De Rituals Cadeaubon zal bij iedereen in de smaak vallen! De luxueuze collectie gezichtsverzorging en home & body-producten van Rituals staat garant voor vele geluksmomentjes!

Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Jouw gewaardeerde collega verrassen met een moment van welverdiende ontspannning? Geef de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart! Te besteden bij meer dan 210 sauna’s, thermen en wellnesscentra.